Szemüveglencsék és Kontaktlencsék

Válogasson minőségi szemüveglencse és kontaktlencse választékunkból!

Szemüveglencsék

 Szemüveglencse kínálatunkat hosszú évek tapasztalata alapján állítottuk össze. Így a lehető legtöbb korrekciós igényt ki tudjuk elégíteni,  úgy hogy közben szemüveglencséink árai továbbra is kedvezőek maradnak.

optika1

Optika üzleteinkben a tökéletes lencse és bevonat kiválasztásában tapasztalt kollégáink segítenek Önnek. Az Ön igényeinek megfelelő szemüveglencse sok szempont figyelembevétele alapján kerül kiválasztásra. Figyelembe vesszük a dioptriát, a kiválasztott keret adottságait, és azt, hogy milyen célra szeretné használni szemüvegét.

Választás fontos része a szemüveglencse alapanyaga, árfekvése. Ha a fenti feltételek közül minden szempontból sikerül a legideálisabbat megtalálni, Ön garantáltan elégedett lesz szemüveglencsénkkel.

Szemüveglencse kínálatunkban szerepelnek a mindennapos szemüvegviselést megkönnyítő vékonyított, fényre sötétedő, színezett, rétegezett lencsék, melyek a tökéletes látáskomfortot biztosítják!

Szemüveglencse típusok:

- Vékonyított lencsék: A formás és divatos szemüvegek ma már nemcsak a jobb látás szolgálják, hanem divatos kiegészítők is. Magas dioptria tartományban egyre vékonyabb, könnyebb és laposabb szemüveglencsék találhatók üzleteinkben

- Fotokromatikus lencsék: A fényre sötétedő szemüveglencsék rugalmasan alkalmazkodnak a viselő napi tevékenységéhez.

optika2

Szemüveglencsék bevonatai

- Karcolás mentes rétegek

- UV kezelés

- Tükröződésmentesítő (antireflex) bevonatok

Szemüveglencsék és kontaktlencsék Nyergesújfalu Gyöngyszem optika.

Szemüvegek, keretek